Soe supp on iga matka lõpus parim kõhutäide. Punase Raamatu Restorani supivalik on sama lai kui silmapiir Kuresoo nõlval kõrguva kaljukotka pesast vaadatuna. Supi kõrvale käib alati käär kodust leiba, leivamääre ja miski magus amps. Soovi korral ka tõhus plaadipirukas. 

Allpool paar näidet, mida pakume. NB - kõigest saab alati ka veganderivaadid ja muud sobivad erisused:

Klimbid, klimbid: 

Klassikaline kana- või köögiviljapuljongil supp peedi, karulaugu ja kõrvitsaklimpidega. Kõrvale võib haugata soolast juustu-karulaugu keerusaia või kodust kitsejuustu porrupirukat. 

Magustoiduks kohvi kõrvale saab hooajast sõltuvalt õuna-kardemonisaia või kohupiima rabarberi pirukat.

Kala katlas: 

Selgel forellipuljongil haugi, ahvena või kogrefrikadellid kolme värvi juurikate ja törtsu õunaviinaga. Kõrvale võib haugata kodust leiba, soolast juustu-karulaugu keerusaia või kodust riisi-porrupirukat.

Magustoiduks kohvi kõrvale käib näiteks kohupiima rosinasai või kodune õunakook. 

Vürtsikas veiseleem: 

Veisepuljongil supp hooajaliste köögiviljade, törtsu ingveri ja tšilliga. Kõrvale võib näiteks haugata soolast kodust musta leiba või spinatipirukat.

Magustoiduks kohvi kõrvale saab hooajast sõltuvalt kardemonisaia või karamellitud õunapirukat.